Betting News, футболни прогнози

ИНТЕР – КАЛЯРИ – 14.01.2020 г.

Интер приема Каляри в дербито на 1/8-финалите за Купата на Италия. Мачът е от 21.45 часа и е възлов, след като тимът на Кирил Десподов започна сензационно добре в първенството и продължава да таи надежди за добър завършек на кампанията. “Нерадзурите” в същото време са доста силни под ръководството на новия треньор Антонио Конте, който иска дубъл още в първи си сезон начело на тима. Конте също така никога не е печелил това отличие.
Двата тима не са се срещали скоро за купата, а в последните пет шампионатни мача Интер е спечелил четири, а другият взимат сардинците. Головата разлика е 12:4, което означава, че Каляри е нещо като абонат на солидния съперник. В последните си пет срещи в Италия Интер е с две победи и три хикса при голова разлика 9:3. В момента Конте има и кадрови проблеми, като в последния мач – с Аталанта (1:1) не можа да използва четирима контузени, а загубените 2 т. костваха първото място, където се изкачи шампионът Ювентус.
Надали без част от титулярите това ще се отрази срещу Каляри, който е с доста слаба серия. Сардинци загубиха последните си четири мача, в които вкараха два гола и допуснаха 10, а преди това извъртяха 2:2 с домакина Сасуоло. Последната им победа е над Сампдория (2:1) именно за купата на 5 декември. Така че е малко вероятно гостите да стигнат до нещо на “Сан Сиро”. В края на сезона турнирът може да се окаже в тежест на Роландо Маран и компания, защото желанието е да се борят за евротурнирите, а треньорът не разполага с толкова широк състав, за да се състезава успешно и на двата фронта.
Така че спокойно може да се заложи Интер да победи и то с разлика.

Leave a Reply

Best Offers