Betting News, футболни прогнози

ТРАНМИЪР – УОТФОРД – 14.01.2020 Г.

Транмиър и Уотфорд се срещат в преиграване от III кръг за ФА Къп. Срещата е във вторник от 21.45 часа българско време на „Прентън Парк“. Макар че са домакините, те излизат като абсолютен аутсайдер срещу елитния тим. В първия мач слабакът от Лига 1 се добра до историческо 3:3, след като първоначално инкасира три гола. Транмиър обаче се добра до втори мач, което ще се отрази положително на касата на клуба. Сега очакванията са Найджъл Пиърсън да заложи на част титулярите, след като в първия мач даде почивка на девет от тях.

Уотфорд независимо, че е 17-и във Висшата лига, е сред най-силно представящите се до момента, като последните пет мача има четири победи и един хикс. Головата разлика пък е 11:2, а последната загуба е от 14 декември, когато играчите на Пиърсън бяха надиграни от Ливърпул (2:0) на „Анфийлд“. Все пак мениджърът няма да разчита на целия основен състав, защото сам сподели, че целта му през сезона е да остане в Премиършип, а не да гази в най-стария турнир в света. „Ще подходим към мача с нужния респект, но не мога да кажа, че ни е приоритет“, каза той.

В същото време Трамиър спечели пет от последните шест мача с Уотфорд във всички турнири, но това е първата им среща на този стадион от 2000 г. Последната победа на Уотфорд над този съперник пък е от 1999 г. Тимът на Пиърсън не успя да спечели последните си седем мача навън от дома в третия кръг на турнира.

Транмиър също е доста зле като класиране и представяне, след като последните 5 мача е получил 10 гола и е вкарал 6. Загубите са само две, но тимът на Мики Мелън не спечели нито един мач. В тези двубои Транмиър само в един не успя да се разпише, така, че се очаква пред собствена публика да има голове. По вероятно е обаче само заради елитния си статут Уотфорд да надделее и да се класира за следващия кръг, в който ще срещне Уулвърхемптън или Манчестър Юнайтед.

Leave a Reply

Best Offers