Betting News, футболни прогнози

ТОТНЪМ – МИДЪЛЗБРО – 14.01.2020 Г.

Тотнъм и Мидълзбро излизат в напечен мач от III кръг за ФА Къп. Срещата е във вторник от 22.05 часа българско време на новия стадион на „шпорите“. Срещата всъщност е преиграване, след като първата преди няма и 10 дни завърши 1:1 за изненада на мениджъра на финалиста в Шампионската лига Жозе Моуриньо. Очакванията са скандалният португалец пак да хвърли най-доброто, с което разполага, за да елиминира от втория опит 16-ия в Чемпиъншип. Моуриньо обаче е разкъсван от кадрови проблеми. В следващите поне два месеца той няма да може да разчита на голаджията си Хари Кейн, който за дълго влезе в лазарета. Другите трайно контузени са вратарят Уго Лорис и полевите играчи Бен Дейвис, Муса Сисоко и Тангуи Ндомбеле. Това си е половин отбор, който ще отслаби атакуващата мощ на лондончани. Именно липсата на голове се отразява на Тотнъм, който в последните пет мача има само една победа и е инкасирал три загуби и един хикс. В тези шампионатни двубои двубои Тотнъм е с 5 вкарани и 7 получени гола, като в тази статистика не влиза първата среща в Мидълзбро.

Втородивизионният тим в същото време е във възход. В последните шест мача Боро е с четири победи и два хикса, като тимът е спечелил и двете си срещи навън. В последните две срещи обаче момчетата на Джонатан Уудгейт изтърва успеха, но в същото време Мидълзбро няма загуба от 14 декември, когато падна от Суонзи (1:2). В тези шест мача тимът е вкарал 10 гола, като е получил едва три. На „Тотнъм Стейдиъм“ Уудгейт няма да може да разчита на Брит Асомбалонга и на Даниел Аяла, които имат проблеми с глезените. На линия обаче ще са Анферни Дийкстрейл, Раян Шутън и Джордж Френд.

Срещата по всяка вероятност ще е резултатна, така че може да се пробва на гол-гол. Може да се играе и Тотнъм да спечели, защото ФА Къп е от малките шансове Моуриньо да спечели турнир още в първите си няколко месеца начело на лондончани. Победителят от този двубой излиза в следващия кръг срещу Саутхемптън..

Leave a Reply

Best Offers