футболни прогнози

Прогноза за Тотнъм – Норич

Тотнъм посреща Норич в мач от междинния XXIV кръг на английската Висша лига. Срещата днес е от 21.45 часа на новия стадион на „шпорите“ „Тотнъм Стейдиъм“. Преди мача лондончани са осми в класирането с 3 т., докато „канарчетата“ са твърдо на дъното с едва 17 т.

Домакините ще могат да разчитат на полузащитника Танги Ндомбеле, който напълно е възстановен от контузията. Мениджърът Жозе Моуриньо обаче няма да може да използва суперзвездата си Хари Кейн, Бен Дейвис, Муса Сисоко и вратаря Уго Лорис, които са с различни травми.

Поради тази причина лондончани буксуват в шампионата, като не могат да намерят най-добрата си форма. Тотнъм е без победа в последните си четири мача, като головата разлика е 2:4. Преди това у дома тимът би на 26 декември Брайтън (2:1) и падна от Челси (0:2). „Шпорите“ са само с три победи в последните си 10 мача, което говори за кризата в тима.

От другата страна Норич спечели последния си мач  – с Борнемут (2:0), но от другите пет загуби три и завърши два пъти на равно. В тези шест мача футболистите на Даниел Фарк са с голова разлика 5:10. Навън Норич е загубил последните си два мача без дори да вкара гол, като е инкасирал пет. Фарк няма да може да разчита на наказания Бен Годфри, а контузени са Емилиано Буендия, Тим Клозе, Марио Вранчич и Ралф Фарман.

Двата тима почти не са играли скоро, като изключим мача през декември – 2:2 в Норич. Последните шест мача Тотнъм е с три победи, а „чайките“ с една. Головата разлика е 11:4 за лондончани.

Тотнъм ще вземе този мач, независимо, че и последният в Англия играе на ниво. Може да се заложи и на гол/гол, защото и двата тима не могат да се похвалят със солидна защита. Все пак домакините не са само с вкаралия 11 гола Кейн, като може да се откроят Хюм-Мин Сон, Деле Али, Лукас Моура и др.

Leave a Reply

Best Offers