футболни прогнози

Прогноза за Райо Валекано – Бетис

Райо Валекано е домакин на Бетис в 1/16-финал за Купата на Краля на Испания. Срещата е в четвъртък от 22.00 часа българско време на китния стадион “Кампо де Футбол де Валека”. Очакванията са гостите да излязат краен победител заради елитния си статут. След 20 кръга Бетис е 11-и с 27 точки и има реални шансове да се бори за участие в евротурнирите. Райо Валекано е 12-и в Сегунда дивисион с 32 т. и е само на 4 т. от баражите за участие в елита. Столичани са и в подем, след като в последните шест мача имат четири победи, две от които навън, и две равенства. Головата разлика е 8:2. У дома мадридчани взеха последните си два мача без да допуснат гол. Те обаче трябва да подобрят представянето си, ако искат да се завърнат в Примера Дивизион и ще трябва да се концентрират върху представянето си в Сегунда. Възможно е купата да бъде загърбена, защото турнирът също изисква доста усилия.
Севилци са сред традиционните средняци в Испания. Играчите на Жоан Франсеск Ферер-Руби спечелиха последните си два мача с по 3:0, а в предните шест са с победа, загуба и два хикса. Общата голова разлика е 13:7. Във всеки от тези мачове Бетис се е разписвал, което предвещава голове довечера.
Двата отбора са играли само в Примера дивисион последните години. Бетис е с две победи, Райо Валекано с една, а останалите са хикс при голова разлика 10:9.
Бетис ще излезе с титулярите си, защото реално Райо Валекано е превърнал стадиона си в истинска крепост
Може да се заложи и двата отбора да вкарат гол, както и Х2, защото този залог е по-сигурен. За по-смелите нека се опитат да заложат и на твърда двойка.

Leave a Reply

Best Offers