Betting News

ПАРМА – РОМА – 16.01.2020 г.

Парма посреща Рома в последен 1/8-финал от Купата на Италия. мачът е днес от 22.15 часа наше време на ст. “Емио Тардини”. Срещате е изключително тройна, защото и двата отбора се стремят към участие в евротурнирите напролет. Купата е един от начините за класиране. “Вълците” обаче се целят към Шампионската лига, но искат също да достигнат възможно най-напред и във втория по сила турнир на Ботуша. Римляните показаха наистина добро лице през второто полувреме в неделния мач срещу шампиона Ювентус (1:2), което обнадеждава феновете с оптимизъм преди пътуването до Парма.
Треньорът Пауло Фонсека няма да може да разчита на полузащитника Николо Дзаниоло, който получи тежка контузия срещу “Старата госпожа” и е аут до края на сезона. Атаката обаче ще води Един Джеко, който този сезон има седем гола и три асистенции.
В последните пет кръга Рома има по две победи и загуби и един хикс, а головата разлика е 8:6.
В същото време Парма е във възход, като в последните пет мача е с три победи, хикс с Бреша (1:1) и изненадващата разгромна загуба от участника в Шампионската лига Аталанта (0:5). “Пармалатите” обаче са взели последните два от трите мача навън, в които са отбелязали три гола, а общо последните пет мача в Серия А са реализирали 6 гола и са получили 7.
В последните пет мача между двата тима Рома е спечелил три, а Парма взима последния – на 11 ноември, когато печели с 2:0 пак на ст. “Емио Тардини”. Парма е стабилен на собствена сцена, като има седем победи и четири равенства в дванадесет мача във всички турнири този сезон. Рома пък има шест успеха и четири равенства навън от стадио “Олимпико”.
Мачът може да се играе гол/гол или Х2.

Leave a Reply

Best Offers