Betting Tips

Прогноза за Специя – Кремонезе

Специя приема Кремонезе в мач от 23-ия кръг на италианската Серия Б. Срещата е във вторник от 22.00 часа на ст. „Алберто Пико“. В класирането домакините са пети с 34 точки, докато гостите са 17-и с 23. Мачът обаче ще е доста напечен, защото това е регионално дерби – разстоянието между двата града е едва 110 км.

Специя е фаворит, защото се намира в доста силна победна серия. В последните шест мача тимът е  с четири победи и две равенства при голова разлика 9:3. Този сезон у дома тимът е с пет успеха и три равенства, а като цяло падна за последно на 9 ноември – 2:3 от домакина Пиза. Пред собствена публика тимът преклони глава месец по-рано от лидера Беневенто.

Сега по всяка вероятност българският нападател Андрей Гълъбинов пак ще е резерва, след като не може да се пребори за титулярно място с Мбала Н‘зола и Федерико Ричи, които пак ще поведат отбора.

В същото време Кремонезе се бори да се спаси, като в момента е в зоната на плейаутите. Тимът обаче е на 3 т. над спасителната линия, но е на 7 т. от прескачане на пресявките. Кремонезе обаче е боксова круша, след като последните седем мача е с четири загуби и три хикса, като головата разлика е 5:12. Навън в четирите мача последно време играчите на Масимо Растели е вкарал само един гол, с който стигна до равенство с Виртус Ентела (1:1). Иначе в последните 10 мача във всички турнири Кремонезе е само с две победи и три хикса.
Статистика за битките между двата тима има само за четири мача, като личи абсолютен паритет – по две домакински победи с по 1:0 и с по 2:0. За последно преди година Специя би с 2:0. Сега очакванията са отново домакински успех, защото през сезона Кремонезе е само с една победа и три хикса при 11 гостувания. Коефициентът за твърда единица е доста добър, но може да се пробва и за победа с разлика.

Best Offers