Betting Tips

Прогноза за Ливърпул – Уест Хем

Ливърпул приема Уест Хем в мач от 27-ия кръг на английската Висша лига, който ще се играе в понеделник от 22.00 часа. Преди сблъсъка на митичния “Анфийлд” домакините са убедителни лидери в класирането със 76 т., докато “чуковете” са 18-и с 24. С оглед на представянето и на двата отбора, всичко освен победа за “червените” ще е изненада. Момчетата на Юрген Клоп са с 25 победи от 26 мача, а миналата седмица бяха изненадани от домакина Атлетико Мадрид (0:1) в първи 1/8-финал в Шампионската лига.

На Албиона обаче нещата са съвсем различни, като Ливърпул е спечелил последните си шест мача в шампионата, в които е вкарал 12 гола, като е инкасирал един. Защитата на тима, водена от Върждил ван Дайк, е безупречна, като “червените” са получили едва 15 гола в 26 мача, като са вкарали 61. Само Манчестър Сити има по-добра атака – 68 попадения.

На “Анфийлд” Клоп ще е без контузените Джордан Хендерсън и Натаниел Клайн, а под въпрос е резервата Джердан Шакири. Първият ще се възстановява поне три седмици. 

Садио Мане, който в испанската столица беше изкаран на полувремето, сега ще бъде титуляр. Шанс за изява от първата минута може да получат още Жоел Матип, Наби Кейта, както и Алекс Окслейд-Чембърлейн. Не се съмнявам обаче, че Клоп ще разбие убийствената си атака, която е съставена от Мане, Момо Салах и Роберто Фирмино. Несъмнено триото пак ще се забавлява.

Лондончани в същото време са трагични, като са в серия от седем мача без победа във всички турнири, като са с пет загуби и два хикса при голова разлика 5:14.

Сега те ще са без контузените Джак Уилшър, Андрий Яромленко и Раян Фредерикс. “Чуковете” на Дейвид Мойс са на точка под спасителната линия, но няма да могат да изстискат нищо от Ливърпул, който е спечелил последни си 20 домакински мача. Също така “червените” бележат поне по два гола в 19 от 20 случая пред собствена публика. Те също така е непобедени в 18 от последните 19 мача с Уест Хем. От своя страна лондончани загубиха последните си четири визити. 

Двата тима се срещнаха и в края на януари, като Ливърпул спечели с 2:1 на Олимпийския стадион. 

Сега няма да е по-различно, като може да се търси ранен гол и срещата да завърши с над 2,5 гола.

Best Offers