Betting Tips

Прогноза за Айнтрахт Фр – Унион Берлин

Айнтрахт Франкфурт е домакин на Унион Берлин в последен мач от 23-ия кръг на Бундеслигата. Срещата днес е от 21.30 часа на “Комерцбанк Арена”, а преди нея домакините са 10-и в класирането с 28 т., докато гостите са 12-и с 26 т.

Играчите на Адолф Хютер са в победно настроение, защото миналата седмица разбиха Ред Бул Залцбург с 4:1 в Лига Европа. Сега ще отсъстват контузените Марко Рус и Лукас Торо, а Бас Дост е под въпрос. Хютер ще направи промени в състава, за да пази част от титулярите за реванша с австрийците в четвъртък. Вкаралият хеттрик срещу Ред Бул Данчи Камара обаче пак ще бъде пуснат в игра. На вратата ще е бившият страж на ПСЖ Кевин Трап, който до скоро лекува фрактура в рамото. Айнтрахт е с четири победи и по един хикс и загуба в последните шест мача, в които вкара 15 гола и получи седем. Тимът игра слабо само при тежката загуба от Борусия в Дортмунд с 0:4, но като цяло се представя доста добре. Особено у дома, където спечели последните четири мача с голова разлика 14:2.

В същото време Унион се бори да не изпадне, като е на 6 точки над спасителната линия. Играчите на Урс Фишер са с четири загуби и две победи в последните шест мача във всички турнири при голова разлика 8:12. Навън столичани биха изпадналия в дупка Вердер Б (0:2), но преди това загубиха от Борусия Д (0:5) и от РБ Лайпциг (1:3). Унион е само с две победи и два хикса при 11 гостувания през сезона, като е вкарал 11 гола и е получил 21. Т.е. тимът инкасира почти по два гола на мач.

Кадровите проблеми на Фишер не са много, като той ще е без контузените Лоренц Дел и Джошуа Меес, а Кристофър Тримел е наказан. До последно под въпрос ще е халфът Акаки Годжа, но вратарят Рафал Гикиевич ще застане под рамката, след като е възстановен от контузията в коляното.

Айнтрахт спечели последните четири мача с Унион във всички турнири, но само един от сблъсъците беше във Франкфурт (3:1). Общата голова разлика обаче е стресираща – 13:3 за домакините в тази среща. Прогнозата ми е за победа на Айнтрахт. За по-сигурно може да се играе 1Х, но с повече пари, защото коефициентът не е голям.

Best Offers