Betting Tips

Прогноза за Естудиантес – Ривър Плейт

Естудиантес е домакин на Ривър Плейт в мач от 21-ия кръг на първенството на Аржентина. Срещата е в понеделник срещу вторник от 2.45 часа българско време на ст. “Унико” в Ла Плата. Преди нея домакините са 11-и в класирането с 29 точки, докато гостите са начело с 42.

Ривър Плейт е в невероятна серия, като е в пет поредни победи, в които  вкара осем гола и получи два. Навън “милионерите” спечелиха последните си три срещи, в които забиха пет гола и получиха само два.

Сега треньорът Марсело Галярдо ще е без Лукас Куарта, който е контузен. Пабло Диас обаче се завръща в защитата, а донеслият победата над Банфийлд (1:0) миналата седмица Матиас Суарес ще води атаката заедно с Рафаел Боре.

Мениджърът на домакините Рафаел Милито ще е без контузения Маркос Рохо, а Леонардо Яра до ще трябва да мине късен фитнес тест, за да попадне в игра. Отсъствието на Рохо, бивш защитник на Манчестър Юнайтед, е удар за домакините, но там ще действа ветеранът Хавиер Масчерано. Матео Ретеги, който вкара почетно при домакинската загуба от Дефенса и Хустисия (1:2) преди дни, пак ще води атаката, като ще му помага Мартин Каутериучо.

Естудиантес е в криза, като е само с една победа в последните шест мача, в които записа и четири равенства при обща голова разлика 7:6. У дома тимът е със загуба, победа и хикс последно време, което говори за слаба моментна форма, защото тимът има общо шест успеха и само две загуби у дома този сезон. Ривър Плейт пък е с осем победи и два хикса на чужд терен, като още не познава поражението.

Естудиантес иначе спечели три от последните шест мача с Ривър Плейт, като има и две загуби. Головата разлика е 7:7. Естудиантес спечели последните две домакинства с този съперник, но кризата сега ще удари тима на Милито. 

Прогнозата ми е за победа на гостите, който реално са в серия от осем победи в последните девет мача навън.

Best Offers