Betting Tips

Прогноза за Мидълзбро – Нотингам Форест

Аутсайдерът Мидълзбро посреща Нотингам Форест в мач от 36-ия кръг на Чемпиъншип. Срещата е в понеделник от 21.45 часа на ст. „Ривърсайд“. Преди нея домакините са в зоната изпадащите с 37 точки, а гостите са четвърти с 59 т.

Боро е в невиждана криза последно време, като е в серия от три поредни загуби с по 0:1. В последните 10 мача тимът е само с четири хикса и без нито една победа, като заради това негативно представяне, вече е на 2 точки под спасителната линия. У дома Боро загуби последните си две срещи, а преди това записа два хикса. Общо през сезона футболистите на Джонатан Уудгейт са с шест победи и седем равенства в 18 домакинства. За този мач бившият английски национал ще е без контузените Даниел Аяла, Анферний Дийкстел , Партик Робъртс, Даел Фрай, Джордж Френд и Ашли Флетчър. Последните двама са с травми от последния мач с Лийдс (0:1) и ще бъдат заменени в основния състав от Лукас Нмеча и Брит Асомбалонга.
В същото време Нотингам е в доста по-добро състояние, като миналия кръг се справи с домакина Кардиф (1:0), с което прекъсна серия от три мача без успех. Общо в последните шест срещи двукратният носител на КЕШ е с по две победи, равни и загуби при голова разлика 6:5. Навън играчите на Сабри Ламуши са с победа и хикс от средата на февруари. През сезона Нотингам е само с три загуби, както и с осем победи при 18 гостувания. Сега френският мениджър няма да може да разчита само на Тендай Дариква, а под въпрос са Самба Соу и Нуно да Коща. Очаква се, че в полузащитата ще действа Алфа Семедо вместо Раян Иейтс.

Форест е спечелил две от последните три срещи с Боро, а през декември двата тима извъртяха 1:1 в Нотингам. На „Ривърсайд“ двата тима не са спорили от октомври 2018 г., когато Нотингам печели с 2:0.

Реално Мидълзбро е без победа в девет поредни мача в Чемпиъншип и прогнозата ми е, че домакините отново ще останат с наведени глави. А Нотингам ще заслужи трите точки, с които ще продължат борбата за завръщане в елита, така че твърда двойка.

Best Offers