Betting Tips

Прогноза за Уест Бромич – Нюкасъл

Уест Бромич Албиън е домакин на Нюкасъл в мач от 1/8-финалите за ФА Къп. Двубоят е във вторник от 22.00 часа на ст. „Хоторнс“. Преди него домакините са убедителен лидер в Чемпиъншип, като до голяма степен са си гарантирали завръщането в елита, докато „свраките“ реално се борят да се спасят от изпадане. Мениджърът на домакините Славен Билич пак няма да може да разчита на ветерана Гарет Бари, а контузени са още Грейди Диагана и Натан Фъргюсън. А Ромен Сойерс е наказан.

Уест Бромич изненадващо падна в последния кръг у дома от Уигън (0:2), но преди това беше с пет победи и един хикс. А общата голова разлика е 13:4. У дома тимът е с девет победи и две само загуби в 18 домакинства. Отделно момчетата на хърватския специалист са с най-силната атака във Втора дивизия на Англия, като за 36 мача са вкарали 64 гола. Защитата пък е четвъртата най-стабилна.

В същото време Нюкасъл няма победа в последните седем мача във всички турнири, в които е с пет равенства. Навън „свраките“ са с две загуби и 2:2 (в редовното време) с Оксфорд в предния кръг на ФА Къп. Общата голова разлика е 4:9.
Мениджърът Стив Брус ще е без Жетро Вилемс, Джак Колбак, Пол Дюмент, Анди Керъл, Киърън Кларк, които са с различни контузии, а Джонджо Шелви е под въпрос, но е твърде вероятно да се появи в стартовата единайсеторка.

В последните шест мача между двата тима има пълен паритет от по две победи и равенства при 5:6 голове в полза на гостите в днешния двубой.

Очаквам парад на головете, защото защитата на Нюкасъл е сред слабите във Висшата лига, а в същото време тези отбори, които се борят успешно да се завърнат в елита, са доста стабилни.

Не смятам, че домакините ще загубят. Прогнозата ми е за победа за Уест Бромич, като за по-сигурно може да се заложи на 1Х.

Best Offers