Betting Tips

Прогноза за Ювентус – Милан

Ювентус приема Милан в реванш от ½-финалите за Купата на Италия. Срещата е в сряда от 21.45 часа на „Алианц Стейдиъм“ в Торино, а домакините имат предимство от първата среща, която завърши 1:1 след гол от дузпа на Кристиано Роналдо в добавеното време. И двата тима ще са в добро физическо състояние, защото през уикенда мачовете им от Серия А бяха отменени заради коронавируса, който върлува именно в Северна Италия. „Старата госпожа“ игра за последно миналата сряда, когато изненадващо загуби от домакина Лион (0:1) в първи 1/8-финал в Шампионската лига. А предните пет мача в Серия А играчите на Маурицио Сари са с три победи и две загуби при 9:6 голова разлика. Занапред защитата на „бианконерите“ ще бъде стабилизирана, защото игрови опит набира стълбът в ариегарда Джорджо Киелини, който ще действа с Матайс де Лихт или Леонардо Бонучи. Контузени продължават да са Сами Кедира, Мерих Демирал и Дъглас Коща, но вече възстановен е Миралем Пянич, който ще е опция в полузащитата. Под въпрос остава Кристиано Роналдо, защото майката на португалеца получи инсулт в понеделник срещу вторник през нощта и може нападателят да остане край нея в Португалия.
Гостите ще са без контузените Лео Дуарте, Лукас Биглия, Раде Крунич, Хакан Чахланоглу и Симон Кяер. Те са само с един успех, както и четири равенства в последните шест мача във всички турнири, в които са вкарали осем гола и са получили девет. Навън Милан е само с един успех в последните си три визити. А в пет от мачовете последно време на „росонерите“ приключват с под 2,5 попадения.
В първия ½-финал с Юве играчите на Стефано Пиоли спряха серия от девет поредни загуби от „Старата госпожа“. Юве реално е със седем поредни победи над този съперник в Торино, където винаги е суперфаворит.
Юве не би трябвало да има проблем, ако неутрализира остриетата Златан Ибрахимович и Анте Ребич. Напред ако не е Роналдо, то Гонсало Игуаин и Пауло Дибала ще си свършат работата.
Прогнозата ми е за хикс през първото полувреме и впоследствие Юве да стигне до успеха, с който ще продължи уверено в борбата на трите фронта. Просто Милан все още не може да изгради боеспособен отбор.

Best Offers