Betting News

НЮКАСЪЛ – РОЧДЕЙЛ – 14.01.2020

НЮКАСЪЛ – РОЧДЕЙЛ НА ЖИВО – 14.01.2020

Нюкасъл и Рочдейл се изправят във вторник от 21.45 часа в преиграване от третия кръг на ФА Къп. Двата тима се срещат за втори път в рамките на десет дни, след като първата среща изненадващо завърши 1:1 на “Спотленд”. Сега на “Сейнт Джеймсис Парк” “свраките” ще имат възможност да влетят в следващата фаза на турнира в дуел срещу 18-ия в третото ниво на английския футбол. Реално Нюкасъл е в дупка в момента, но не би трябвало да се спъне за втори пореден път срещу изявен слабак. Последните пет шампионатни мача Нюкасъл има една победа, която датира от 21 декември срещу Кристъл Палас (1:0). От тогава тимът е с три загуби, в които е вкарал едва два гола и е допуснал девет. В последната си среща обаче “черно-белите” завършиха 1:1 с домакина Уулвърхемптън, който е доста тилен през сезона. Очакванията не са за голово шоу, но все пак домакините ще бележат. Нюкасъл ще са без доста от титулярите си, защото петима от шест в предни позиции са с контузии. Суперзвездата Анди Керъл има болки в тазобедрената става, а аут са още Дуайт Гейл и Пол Дъмет. Така че мениджърът Стив Брус ще трябва да изгради боеспособен тим с това, с което разполага. Той обаче ще може да разчита на капитана Джамал Ласелс. Брус има опит в борбата с нискоразредни отбори, след като през годините е водил Уигън, Съндърланд, Съл Сити, Бирмингам Сити и др. “Никой не иска да загуби от Рочдейл, това е сигурно. Ще бъдем толкова силни, колкото е възможно, и ще видим дали ще успеем да се класираме, защо не”, каза Брус.
В същото време в последните пет мача във всички турнири Рочдейл има три победи и по един хикс и загуба. В тези мачове тимът е вкарал седем гола, като е получил шест. В шампионата обаче тимът е с 13 загуби в 25 мача, което е доста неприятно.
Победителят от сблъсъка между Нюкасъл и Рочдейл ще срещне в следващия кръг друг представител на Лига 1 – Оксфорд Юнайтед, така че залогът в този мач е доста голям, защото следващият съперник е поносим. Малко е вероятно “свраките” да изпуснат успеха.

Leave a Reply

Best Offers