Betting News

ЮВЕНТУС – УДИНЕЗЕ – 15.01.2020 г.

Ювентус посреща Удинезе в мач от 1/8-финалите за Купата на Италия, който е сред най-завързаните в тази фаза. Пред собствена публика “Старата госпожа” ще се стреми да надгради, след като в неделя оглави класирането в Серия А след победа на коравия Рома с 2:1. “Бианконерите” са в невероятна форма. Те спечелиха последните си четири мача с голова разлика 11:3, а преди това паднаха от намиращия се в невероятна форма Лацио. Момчетата на Маурицио Сари пак ще бележат, след като в 19 мача в Серия А пропуснаха да поразят само веднъж вратата на противника. Напред пак ще действа Кристиано Роналдо, който има 15 гола и 2 асистенции, а треньорът трябва да избира да пусне титуляр Гонсало Игуаин или Пауло Дибала. Не е изключено и двамата аржентинци да стъпят на тревата. Твърдо аут е контузеният Мерих Демирал, който ще се лекува до края на сезона. Младокът скъса кръстни връзки на коляното при успеха над “вълците” в неделя.

Удинезе също се намира във възход, като е в серия от три поредни победи в Серия А и продължава да се изкачва в класирането. Преди дни “черно-белите” биха Сасуоло (3:0), а последната им загуба е именно от Юве (1:3) на 15 декември в Торино. Общо последните пет мача Удинезе е вкарал 8 гола и е получил 5. Навън обаче тимът на Лука Готи е колеблив, защото е спечелил два от последните си девет мача.

Мачът е твърда единица, но може да се пробва и на гол-гол, след като този сезон защитата на Ювентус е рехава. Младият Матайс де Лихт е добър, но още не може да замести напълно контузения Джорджо Киелини. Именно последният и Леонардо Бонучи бяха изградили подвижна защитна стена в ариегарда на Юве, който се стреми към нов дубъл в Италия и трудно ще допусне отпадане в ранната фаза на втория по сила турнир на Ботуша. 

Leave a Reply

Best Offers