Betting News

ПО – БОРДО – 16.01.2020 г.

Бордо гостува на аматьорския По в 1/32-финал за Купата на Франция. Срещата е днес от 21.45 часа на “Стад-дю-Амо” в Пиринеите. Тимът, в който изгрява звездата на легендата Зинедин Зидан, е абсолютен фаворит в този сблъсък. Треньорът Пауло Соуса даже по всяка вероятност ще даде шанс на част от резервите, за да съхрани титулярите за шампионата. В него Бордо е 13-и с 26 т., като е на девет над спасителната линия и до края ще насочи усилията да запази елитния си статут. Това обаче не означава, че “жирондинците” ще пропуснат да продължат към 1/16-финалите за купата. Бордо е в криза, като е загубил четири от последните пет мача, а в петия бие Лю Ман (2:0) пак за Купата на Франция. Във всичките тези мачове футболистите на Соуса са вкарали едва три гола и са инкасирали шест.
По пък се бори за промоция във втория ешалон, като след 18 кръга е четвърти с 34 т., на 2 т. от лидера Дюнкерк. В последните пет кръга на Лига Национал тимът има по две победи и загуби и един равен. А головата разлика е 6:5. Общо в последните 10 мача По има 5 победи, 4 равенства и 1 загуба. В тях аматьорите не познават вкуса на поражението у дома.
В тази среща може да се играе на сигурна победа за Бордо, защото усилията на По така или иначе са съсредоточени в първенството. Бордо ще бъде воден в атака от опитния Джими Брианд. Не е изключено в игра да се появи и бившата суперзвезда на Лудогорец Джонатан Кафу, който този сезон има едва три мача.

Leave a Reply

Best Offers