Betting News

ДЕПОРТИВО ЛА КОРУНЯ – РАСИНГ – 16.01.2020 г.

Депортиво Ла Коруня посреща Расинг Сантандер в опашкарското дерби на Втора испанска дивизия. Срещата днес е от 20.00 часа. Мачът е с особен залог и за двата тима. Както се казва, срещата не е за три, а за шест точки. В момента Ла Коруня е последен с 18 т., а Расинг е позиция по-напред с 19. Спасителната линия е 23 т. в момента, така че и двата тима ще търсят победата, защото равен ще е като самоубийство. Домакините ще се възползват от играта пред собствена публика, която редица пъти е пълнила ст. “Риасор”. В последния си мач Депортиво отстрани Саламанка с 2:1 за Купата. Иначе в предните пет шампионатни мача тимът е с по две победи в последните два кръга, и две загуби и едно равенство. Головата разлика е 4:6. В последните си четири домакински мачове Ла Коруня е спечелил само последния, а в другите има равенство и две загуби. Срещу Расинг в последните пет сблъсъка домакините в днешния мач имат две победи и два хикса, както и една загуба. Головата разлика в тези мачове е 5:3 в полза на Депортиво. За последно двата тима спориха есента в Сантандер, където срещата завършва 1:1, а преди това са играли чак през 2011 г.
Расинг е в криза, като няма победа в последните шест мача. В тях тимът от Северна Испания е вкарал само три гола и е получил осем. Това означава, както слаба защита, така и немощ в атака.
Най-сигурната прогноза е мачът да се играе 1Х, но коефициентът е доста малък. Твърдата единица е с добър коефициент, така че може да се играе и за категоричен успех на Депортиво. С оглед головата немощ и на двата тима, добър залог ще е и под 2,5 гола.

Leave a Reply

Best Offers