Betting Tips

Прогноза за Реал М – Реал Сосиедад

Реал Мадрид е домакин на Реал Сосиедад в ¼-финал за Купата на Краля. Срещата е в четвъртък от 20.00 часа на „Сантяго Бернабеу“. Преди нея „Белият балет“ е лидер в класирането на Примера дивисион с 49 т. от 22 мача, а гостите заемат осмата позиция с 34 т.

Играчите на Зинедин Зиндан са суперфаворит в този мач. Реал е в невероятна серия от 21 мача във всички турнири без загуба, като са отчетени едва пет равенства. Реал играе отлично както в първенството, така и в турнирите.

Сега френският специалист пак ще е без контузенитe Гарет Бейл и Марко Асенсио, но това реално не се отразява, независимо, че първият е сред най-скъпите футболисти в света. Атаката обаче ще води Карим Бензема, който през уикенда вкара победното попадение при ценния успех над градския съперник Атлетико М. В игра може да се появи и Еден Азар, който доскоро лекува контузия.

Реал запази вратата си суха в последните три мача, а победната серия на „Кралския клуб“ е в осем поредни срещи. В последните пет мача Реал е вкарал 11 гола, като е получил само два.

Сосиедад падна в неделя от домакина Леганес (1:2), с което беше прекъсната серията от три поредни успеха. Преди тях играчите на Иманол Алгусиал загубиха от Бетис и Виляреал, а общата голова разлика в тези мачове е 9:9. А в ¾ от случаите, когато тимът получи гол, неизменно губи. Сосиедад загуби последните си две гостувания. Контузени в щаба на гостите са Диего Йоренте, Асиер Ияраменди и Давид Сурутуса.

Мадридчани са спечелили осем от последните десет срещи с този съперник – последната също (3:1 на „Бернабеу“). Сосиедад се поздравява с успеха в предните две, но свещите между двата тима са доста резултатни и това ще продължи.

Може да се заложи за успех с над 2,5 гола, както и домакините да се разпишат още първата част. Също така срещата е твърда единица, но пък коефициентът е нисък.

Best Offers