Betting Tips

Прогноза за Дъ Стронгест – Атлетико Тукуман

Боливийският Дъ Стронгест приема аржентинския Атлетико Тукуман в мач от квалификациите на Копа Либертадорес. Срещата е в четвъртък срещу петък от 2.30 часа българско време на ст. „Ернандо Силес“ в Ла Пас. Именно в мястото на провеждане на мача се подразбира победителя. Това е най-високо разположената столица в света, като се намира на 3600 метра надморска височина. Характерното е, че в слабо нивото на кислород, което ще се отрази на аржентинците. Тукуман е на 431 м надморска височина и особено второто полувреме издръжливостта ще си каже думата.

Дъ Стронгест тъкмо набира сила в местното първенство, от което са изминали няма и четири кръга. Тимът е традиционно силен домакин, като е спечелил последните си четири мача. Общо тимът е с четири успеха и две поражения във всички турнири последно време, като в тези мачове играчите от Ла Пас са вкарали 15 гола и са допуснали 14. Само в последния двубой Дъ Стронгест е вкарал веднъж, което е показателно за головата мощ, както и слабата защита.

Атлетико върви 11-и в първенството на Аржентина с 27 т. от 18 мача, но реално е на 5 т. от третия Ланус. Тимът е само с равенства в последните си пет мача, а за последно победи на 9 ноември, когато се справи с домакина Унион Санта Фе. Общата голова разлика е 8:7. Навън тимът е с три победи и два хикса в последните си пет излизания, като винаги вкарва поне по гол.

В последните два мача между двата тима домакините от Дъ Стронгест нямат победа – Атлетико ги спечели с 3:0 в Аржентина и с 2:1 в Ла Пас.
Боливийците ще вземат първата среща, като не е изключено да го направят с резултат. За по-смелите може да се пробва и над 2,5 гола, като коефициентът е много добър. За по-сигурно може да се играе 1Х, но с по-голям залог.

Best Offers