Betting Tips

Прогноза за Унион Санта Фе – Ривър Плейт

Лидерът в аржентинското първенство Ривър Плейт гостува на Унион Санта Фе в мач от 19-ия кръг. Срещата е в понеделник срещу вторник от 2.45 часа българско време. Преди нея рекордьорът по титли в страната разделя първата позиция с Бока Хуниорс с по 36 т., докато домакините в този двубой са 18-и от 24 тима с 23 т.

Унион няма да се предаде без бой на своя ст. „15 април“, където е в серия от три поредни срещи във всички турнири  голова разлика 5:0. Общо в последните шест мача Унион е с още два хикса и само една загуба. Аут за мача е единствено Джонатан Ботинели, но като титуляр в центъра на защитата ще застане новото попълнение – колумбийският бранител Хорхе Сулес. А атаката ще води бившият нападател на Бока Хуниорс Валтер Боу, който ще си партнира с Франко Троянски.
Гостите ще са без изтърпяващия наказание Пабло Диас, но в състава се завръща Хавиер Пинола. Напред ще се разчита главно на Рафаел Боре, който този сезон вече е с 11 попадения. С него ще действа Матиас Суарес, а в средата се очаква да са Начо Фернандес и Никола де ла Крус.

„Милионерите“ са в изключителна форма, като са в серия от четири успеха в последните пет мача, три от които извън своя ст. „Монументал“. Головата разлика в тези мачове е 12:5, като защитата се представи слабо само в мача с Насионал Монтевидео (4:4).

Ривър Плейт спечели два от последните четири мача с този съперник, но загуби последния – 1:2 у дома. В Санта Фе двата тима не са се срещали от 2013 година, когато завършват 2:2.

В последните 10 мача обаче домакините имат само една победа, а този сезон са с четири успеха в осем домакинства във всички турнири. Ривър пък е със седем победи в девет гостувания.

Сигурната прогноза е Х2, но може да се търси и твърда двойка.

Best Offers