Betting Tips

Прогноза за Стоук Сити – Престън

Стоук Сити е домакин на Престън в двубой от 32-ия междинен кръг на Чемпиъншип. Срещата е в сряда от 22.00 часа на “Британия Стейдиъм”, а преди нея домакините са 20-и в класирането с 34 т., докато гостите са шести с 50.

“Грънчарите” имат сред най-слабите защити в дивизията и отново ще допускат голове. Те водят тежка битка за оцеляване, като в момента имат преднина от 5 т. от отборите в опасната зона. Стоук са с четири победи и по един хикс и равенство в последните шест шампионатни мача, в които са забили 11 гола и са получили седем. Играчите на Майъкл О’Нийл играха слабо само предния кръг, когато бяха разбити от Дарби Каунти (0:4). У дома тимът би Чарлтън (3:1) и Суонзи (2:0) и завърши 0:0 с Милуол от началото на 2020 г. О’Нийл ще е без контузения капитан Райън Шоукрос, както и Стивън Уорд.

Колегата му Алекс Нийл няма да може да разчита на Били Бодин, Луис Моул и Том Байлис. Напред ще се разчита на Тайръс Кемпбъл, Сам Клукас и Джеймс МакКлийн. Престън се представя добре, като последните пет мача има три победи и две равенства при голова разлика 9:4. Тимът е във възход, защото преди това беше наредил три поредни загуби, в които се разписа едва два пъти и получи осем гола. Навън Престън е с 4  победи и 5 равенства в 15 мача този сезон, докато Стоук е с 6 успеха и 3 хикса в 16 домакинства. 2019 г. Престън спечели и двата мача с “грънчарите”, които в 10 мача с този съперник са само с две победи и четири поражения. Последната загуба у дома на Стоук обаче беше в края на ноември от Блекбърн (1:2). Добър е коефициентът на двоен шанс за победа на Престън или равен. Може и да се пробва за над 2,5 гола, защото защитата на Стоук лесно допуска голове.

Best Offers