Betting Tips

ШАЛКЕ – САНКТ ПАУЛИ

Шалке - Санкт-Паули

До края на сезона във втора Бундеслига остават само два мача, а Шалке може да си осигури придвижването си напред само победа над Санкт Паули.

Само две точки разделят двата отбора от топ три и място в топ две е необходимо за гарантирано класиране, така че дори равенство ще остави Шалке уязвими от изпадане.

Шалке бяха по-скоро ударени и с пропуски у дома, с две победи и също толкова загуби в последните четири мача дотук, въпреки че те често имаха вълнуващи случаи, като за тези мачове имаха значителен общ брой голове средно на мач – 4,5!

 

Спечелването на този мач от друга страна е просто задължително за Санкт Паули, тъй като в последните пет мача без победа те изостанаха на три точки от челната тройка, само два мача преди края. Гостите обаче поне отбелязаха гол във всеки от последните си четири мача, така че очакваме те да излязат от капана, в търсене на решаваща победа.

Играейки в атакуващ стил, Санкт Паули може да се изложи на риск от срив, като се открият пропуски, за които водещите в таблицата Шалке ще бъдат твърде благодарни и ще се възползват от тях. Не само това, Санкт Паули събра само 20 точки далеч от дома, което е значително по-малко от рекордните им 34 точки в домакинските мачове.

Равенството в този мач не устройва нито една от страните, така че прогнозираме, че двата отбора ще отбележат над 2,5 гола в мача, който трябва да бъде спечелен и от двете страни в надпреварата за класирането. Що се отнася до точния резултат, ние се придържаме към домакинска победа с 2:1, тъй като Шалке би трябвало да има предимство от гледна точка на формата и родословието си.

 

Best Offers