Betting Tips

ШЕФИЛД УЕНЗДИ – СЪНДЪРЛАНД

 

 

 

Неуспехът на Сам Хътчинсън в защита в първия мач означава, че Шефилд Уензди влиза в мача в понеделник с дефицит от един гол, който трябва да преодолее. Совите изглеждат повече от способни да го направят и с безупречния си домакински рекорд през редовния сезон, на който да се опрат, феновете им трябва да са оптимисти за достигане на “Уембли”. Отборът на Дарън Мур е загубил веднъж на “Хилзбъро” през 2022 г. и завърши сезона в лигата с домакинска победа срещу Портсмут с 4:1, която осигури най-добрия домакински рекорд в Лига 1.

Черните котки се бориха при гостуванията си през 2022 г.

Съндърланд имат крехка преднина, насочвайки се към Йоркшир, но запазването на това предимство ще бъде изключително трудно. Съндърланд са спечелили само три от 11-те гостуващи мача, които са изиграли през 2022 г., и в понеделник ще трябва да се борят с оживена домакинска публика. Черните котки имат много белези от плейофите през годините и феновете им несъмнено ще бъдат нащрек.

Лий Грегъри след понеделник може и да очаква много повече голове във втория мач. Бившият играч на Стоук и Милуол завърши кампанията, като вкара осем пъти в последните осем мача от редовния сезон. Ако Шефилд Уензди успее да преодолее дефицита от един гол и да стигне до финала, вероятно ще разчита на Грегъри да го изстреля до “Уембли”. Фронтменът на “совите” може да бъде подкрепен с 15/8 да вкара по всяко време в понеделник и се очаква да го направи.

С препълнения “Хилзбъро” зад гърба си напълно очакваме Уензди да спечели втория етап и да стигне до финала на “Уембли”, където ще се изправи срещу MK Dons или Wycombe. Основният избор за мача в понеделник е победа на Шефилд Уензди за 90 минути и това е много сигурен залог. Шефилд Уензди победи Съндърланд с 3:0 в мача от лигата на Хилсбъро и има всички шансове да запази още един чист лист във втория етап – 2:0 за домакините е правилната прогноза за резултата тук, резултат, който ще бъде достатъчен за напредъка на “Совите”. Завършете атаката си на мача в понеделник, като заложите на Лий Грегъри да вкара по всяко време.

 

Best Offers