футболни прогнози

Прогноза за Хъл Сити – Хъдърсфийлд

Хъл Сити играе у дома с Хъдърсфийлд Таун в мач от 29-ия кръг на английската втора дивизия – Чемпиъншип. Срещата е във вторник от 21.45 часа на „Кей Си Стейдиъм“, а преди нея „тигрите” са 12-и с 39 т., докато „териерите“ са 21-и с 29 т. и са точно над спасителната линия.
Хъл е в криза, като загуби последните три мача, два от тях у дома. В събота тимът на Грант МакКан прие Челси, от когото падна с 1:2 за ФА Къп. В шампионата днешните домакини са с по три победи и поражения последно време, а общата голова разлика е 6:6. Пред собствена публика Хъл няма успех от 21 декември и сега ще търси задължителните 3 т. Мениджърът ще пусне в игра взетия под наем от Челси полузащитни Джош Боулър, както и нападателя Мартин Самюелсен.
Хъдърсфийлд е в серия от четири поредни мача без победа, като в тях има само един хикс. В тях головата разлика е 5:9. Навън „териерите“ паднаха и в трите си последни визити, в които вкараха едва един гол и инкасираха четири. Като гост Хъдърсфийлд няма победа от началото на декември. Общо за десет мача тимът е с едва три победи и две равенства. На линия за мача ще са Джонатан Хок, който беше наказан, а Мат Дейли и Алекс Причард са готови за игра, след като се възстановиха от контузиите.
В директните седем двубоя Хъл е с пет победи, а съперникът му само с една и един хикс, а головата разлика е 6:10 в полза на „тигрите“. Хъдърсфийлд обаче се поздрави с класическа победа в последната среща през декември, а пролетта отново у дома двата тима извъртяха 2:2.
Хъл трябва да спечели тази среща, като коефициентът за твърда единица е доста примамлив. Тимът не допусна гол от този съперник в два от последните три двубоя. Може да се пробва и със залог от под 2,5 гола, тъй като и двата тима страдат в атака.

Leave a Reply

Best Offers